Škrob – bramborový BIO

 


CZ-BIO-003
PRODUKT POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ

Bramborový škrob BIO známe především pod názvem solamyl a většina z nás jej využívá pro přípravu moučníků, dortů a drobného pečiva. Věděli jste ale, že solamylem lze zahušťovat jídlo? Využívají toho zejména lidé trpící celiakií – bramborový škrob totiž na rozdíl od mouky neobsahuje lepek. Navíc škrobová moučka pokrm nezabarvuje, pokud ji dostatečně povaříte, omáčka zůstane čirá. Tuto vlastnost oceníte při přípravě polévek, vývarů a exotických omáček. Bramborový škrob má ještě jedno plus, dodává pokrmům zvláštní, jemnou chuť.

Složení:
100% bramborový škrob BIO.

Původ:
České republika

Hmotnost 100 g
Zvolte množství

100g, 250g, 500g

Přejít nahoru