Kokosové chipsy jsou skvělou alternativou k pochutinám, které tak rádi pojídáme třeba u televize. Vyrábí se z dužiny čerstvých BIO kokosových ořechů, které se nejdříve nastrouhají na tenké plátky a pak se šetrně usuší. Díky tomuto způsobu výroby si uchovávají RAW kvalitu a skvělé účinky na zdraví. Můžou zlepšit metabolismus, zabránit kazivosti zubů a kokosový tuk je zdrojem energie při fyzické námaze a patří do skupiny tuků s tzv. krátkým řetězcem, které jsou lépe vstřebatelné.
Recept na domácí chipsy je jednoduchý. Kokosové plátky posypete kořením, solí, javorovým sirupem nebo čokoládou, zkrátka dle chuti, zalijete lžící kokosového oleje a vše pořádně promícháte. Rozložte je na plech a pečte v troubě na 200 °C jen několik málo minut, dokud nezhnědnou, ale nespálí se, nebo lze opražit na sucho přímo na pánvi.