Mrazem sušené maliny v hořké 90% čokoládě

Lyofilizace je proces sušení mrazem. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť, barvu a strukturu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

Složení:
Hořká čokoláda 90% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), maliny 8%, glukózový sirup, leštící látky: arabská guma, šelak.

Původ:
Nizozemsko

Hmotnost 100 g
Zvolte množství

50g, 100g, 250g

Přejít nahoru