Fazole – Adzuki BIO

 


CZ-BIO-003
PRODUKT POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ

Fazole Adzuki můžou být jeden z dalších úžasných zdrojů základních živin, vitamínů a minerálů. Tyto fazole jsou primárně červené barvy, ale v některých oblastech lze nalézt také bílé, černé a skvrnité kultivary.

Fazole Adzuki jsou v asijských zemích často používány pro oslazení kulinářských pochoutek, například při přípravě natto v Japonsku. Když jsou fazole Adzuki uvařeny, oslazeny a zpracovány do červené fazolové pasty, možnosti jejího použití jsou takřka nekonečné, v pikantních pokrmech, sladkých dezertech, sushi, ve sladkostech, koláčích nebo pro namazání na vafle nebo chléb. Může být dokonce použita k výrobě zmrzliny! Většina lidí si myslí, že fazole jsou slané, ale adzuki fazole jsou sladké.

Složení:
100 % Fazole Adzuki BIO.

Původ:
Čína

Hmotnost -
Zvolte množství

100g, 250g, 500g

Přejít nahoru